خورش باقلا سبز با گوشت
آموزش کامل و طرز تهیه خورش باقلا سبز با گوشت بسیار خوشمزه
اگر شما هم نام خورش باقالا را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش کامل و طرز تهیه خورش باقلا سبز با گوشت بسیار خوشمزه
بیشتر ما کاربرد اصلی باقلا سبز را درباره پلو میدانیم
در حالی که باقلا سبز نه تنها در خوراکهای مختلف، بلکه در خورشی مجزا به نام “خورش باقلا” نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
مواد لازم برای تهیه خورش باقلا :
باقلای بدون پوست :♦: یک کیلوگرم
گوشت لخم :♦: نیم کیلوگرم
پیاز :♦: یک عدد
شوید تازه :♦: نیم کیلوگرم
یا شوید تازه خردشده :♦: 300 گرم
سیر :♦: 4 حبه
نمک و فلفل :♦: به میزان لازم
زردچوبه :♦: یک قاشق چایخوری
پودر زعفران :♦: یک چهارم قاشق چایخوری
آموزش کامل و طرز تهیه خورش باقلا سبز با گوشت بسیار خوشمزه
بعضیها در مراحل پایانی پخت این خورش، تخممرغ نیز به آن میافزایند.
طرز تهیه خورش باقلا :
ابتدا شوید را پاک کرده، خوب بشویید. سپس داخل سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. بعد آن را ریز خرد کنید.
در یک تابه، مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا داغ شود.
سپس شوید خردشده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. در این فاصله، سیرها را نیز پوست کنده و ریز خرد کنید.
سپس به همراه شوید سرخ کنید. در پایان، شعله اجاقگاز را خاموش کنید و مواد تفت داده شده را کنار بگذارید.
پیاز را به صورت خلالی خرد کنید. در یک قابلمه مناسب، مقداری روغن بریزید و بگذارید داغ شود. سپس پیاز را اضافه کنید و به طور کامل تفت دهید.
البته هنگام سرخ شدن پیاز، نمک و فلفل و زردچوبه را هم به آن اضافه کنید.
از طرف دیگر، گوشت را پاک کرده و بعد از شستن به صورت قیمهای خرد کنید. سپس به قابلمه حاوی پیاز داغ بیفزایید.
آموزش کامل و طرز تهیه خورش باقلا سبز با گوشت بسیار خوشمزه
روش اضافه کردن تخم مرغ: با توجه به این میزان مواد، زرده و سفیده دو عدد تخممرغ را از هم جدا کرده،
ابتدا سفیده تخممرغ ها را به خورش اضافه میکنند و همانطور که قابلمه روی شعله اجاقگاز قرار دارد،
هم میزنند تا سفیدهها با مواد مخلوط شوند و بپزند. سپس زردهها را روی خورش میریزند و با گذاشتن در قابلمه،
5 تا 10 دقیقه صبر میکنند تا زردهها سفت شوند و در پایان بههمین صورت سرو میکنند
حالا به مخلوط گوشت و پیاز حدود 2 تا 3 لیوان آبجوش اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا گوشت بهطور کامل بپزد.
باقلا را به همراه شوید، سیر خرد شده و کمی نمک به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید.
سپس حرارت را کم کنید تا خورش جا بیفتد که معمولا حدود 45 دقیقه زمان میبرد.
بعد از جا افتادن خورش می توانید کمی محلول زعفران (یک چهارم قاشق چایخوری پودر زعفران را در یک استکان آب جوش حل کنید) به آن اضافه کنید.
آموزش کامل و طرز تهیه خورش باقلا سبز با گوشت بسیار خوشمزه
خورش ماست اصفهانی با مرغ
خورش لوبیا سبز بدون گوشت
خورش مرغ هندی با ماست
خورش کرفس ساناز و سانیا
خورش بادمجان با غوره
- ۹۷/۰۷/۰۸